Păreri găzduire TLH

6 recenzii
Suport
7.3 / 10
Preț
8.0 / 10
Fiabilitate
8.7 / 10
Viteză
8.3 / 10
Facilități
8.3 / 10
8.1

Utilizatorii IdealHost.ro au notat compania TLH cu nota 8.1 din 10.


Recenzii găzduire TLH

Multumit 75%

Buna ziua, da , sunt multumit de servicii dar au o problema:in momentul cand au problem de intreruperi curent sau altceva ce necesita oprire echipamente NU SE POATE LUA LEGATURA CU EI. pe nici o cale ( telefon mail,etc!!!!!

 • Serviciu folosit: Shared
 • http://www.electroklass.ro

Servicii foarte OK

 • Trimis de:
Sunt client TLH de 2 ani si ma declar foarte multumit de serviciile oferite. Am un pachet mic de gazduire si, cu toate acestea, in momentele in care am avut peste 7000 de unici intr-o zi site-ul a ramas functional. De aceea iau in considerare ca odata cu cresterea blogului, sa raman client TLH si sa achizitionez un plan superior de hosting.

 • Serviciu folosit: Shared
 • https://efoartebine.ro/

Sunt ZERO barat

Am vrut sa transfer un Domeniu Web de la ei. Cititi va rog in imagini ce au putut sa imi scrie. ;| Am facut poze pentru a nu exista discutii precum ca scriu ceva de la mine. Poza 1: https://s9.postimg.org/vh695elyn/image.png Poza 2: https://s15.postimg.org/mr3rmmicr/image.png Poza 3: https://s3.postimg.org/9gwmaxnw3/image.png Poza 4: https://s17.postimg.org/buho6s2j3/image.png Poza 5: https://s21.postimg.org/x68cthj47/image.png Va Multumesc. Cu Stima, Fondator KMHost.Ro

 • Serviciu folosit: Server Dedicat
 • https://www.karamora.ro
 • Adrian Tamas

  Din poze imi dau seama ca nu ai vreo treaba cu realitatea, sa speram ca sunt putini ca tine. Tu practic nu stii cum se transfera un domeniu .ro, asta e problema ta, daca stiai nici nu aveai ce discuta cu tlh. Intrai in rotld.ro administrare domenii, acolo e setata adresa ta de mail, schimbi parola, primesti cheia, schimbi nameserverele = esti penibil.

Foarte multumit

Foarte multumit. Suportul este imediat si de mare ajutor. Nu au fost probeleme cu serverele. Websiteul a fost uptime 100%.

 • Serviciu folosit: Shared
 • http://www.catalinstefanescu.ro

Foarte multumita!

Foarte multumita!

 • Serviciu folosit: Shared
 • http://danielaungureanu.ro

Gazduire TLH

Suport foarte bun, seriosi fara probleme cu site-ul.

 • Serviciu folosit: Shared
 • http://www.ioanabutnariu.ro

Planuri găzduire TLH

Găzduire web SSD

Nume plan Spațiu Trafic Configurație Hardware Preț
Pachet START 6 GB nelimitat SSD 2.99 € Vezi detalii
Pachet BUSINESS 15 GB nelimitat SSD 3.99 € Vezi detalii
Pachet PROFESIONAL 35 GB nelimitat SSD 5.99 € Vezi detalii
Pachet CORPORATE 80 GB nelimitat SSD 9.99 € Vezi detalii
Prețurile nu includ TVA
Ultimul update al pachetelor | October 4, 2020

Găzduire web reseller

Nume plan Spațiu Conturi cPanel Trafic Configurație Hardware Preț
Pachet RS-01 15 GB nelimitat nelimitat 7.99 € Vezi detalii
Pachet RS-02 30 GB nelimitat nelimitat 14.99 € Vezi detalii
Pachet RS-03 60 GB nelimitat nelimitat 24.99 € Vezi detalii
Pachet RS-04 120 GB nelimitat nelimitat 44.99 € Vezi detalii
Prețurile nu includ TVA
Ultimul update al pachetelor | October 4, 2020

Găzduire VPS SSD

Nume plan RAM CPU Core Spațiu VPS Traffic IP Preț
LEVEL 1 1 GB 2 vCPU 50 GB (RAID10 SSD) nelimitat 1 9.99 € Vezi detalii
LEVEL 2 2 GB 3 vCPU 75 GB (RAID10 SSD) nelimitat 1 18.99 € Vezi detalii
LEVEL 3 4 GB 4 vCPU 100 GB (RAID10 SSD) nelimitat 1 28.99 € Vezi detalii
LEVEL 4 6 GB 6 vCPU 125 GB (RAID10 SSD) nelimitat 1 54.99 € Vezi detalii
LEVEL 5 8 GB 8 vCPU 150 GB (RAID10 SSD) nelimitat 1 79.99 € Vezi detalii
Prețurile nu includ TVA
Ultimul update al pachetelor | October 4, 2020

Servere dedicate

Nume Model procesor Memorie HDD Bandă și trafic Preț
Server QUAD CORE 4 Core/8 Thread 16 GB ECC HDD SATA/SSD ? / nelimitat 49.00 € Vezi detalii
Server 2 QUAD CORE 8 Core/16 Thread 32 GB ECC HDD SATA/SSD ? / nelimitat 79.00 € Vezi detalii
Server SIX CORE 6 Core/12 Thread 16 GB ECC HDD SATA/SSD ? / nelimitat 109.00 € Vezi detalii
Server 2 SIX CORE 12 Core/24 Thread 32 GB ECC HDD SATA/SSD ? / nelimitat 149.00 € Vezi detalii
Server 2 SIX CORE 12 Core/24 Thread 128 GB ECC 4 x 2TB HDD SATA/SSD ? / nelimitat 455.00 € Vezi detalii
Prețurile nu includ TVA
Ultimul update al pachetelor | October 4, 2020

Întrebări frecvente TLH

– Pornografie, orice imagine sau text cu continut obscen; – Violarea unui drept de autor sau al oricarui alt drept al oricarei terte parti (mp3, avi, muzica, filme, programe/software fara a detine drept de autor si/sau distributie); – Amenintari, abuz, hartuire, declaratii calomnioase; – Softuri, scripturi si programe comerciale fara licenta (nulled); – Activitati ilegale cum ar fi: phishing, spoofing, proxy, hacking, sniffing, identity theft, raspandirea de virusi informatici, keyloggere, troieni, warez, etc.; – Orice imagine sau text menit sa incurajeze sentimentul de ura; – Colectarea de informatii personale pentru utilizarea in scopuri ilegale; – Websiteuri cu Sisteme MLM (multi level marketing) – Jocuri Piramidale (Scheme Ponzi, HYIP); – Sisteme Topsite sau Ranking; – IRC (mirc, mirc bots, etc), Anonimizator, Chat room-uri fara a include scripturile standard din panoul de control; – stocarea de fisiere (ex.: filme, fisiere mp3, arhive, poze personale, fisiere de back-up, fisiere executabile (.exe, .bat, .dll) sau alte fisiere care nu au legatura cu siteul Clientului sau nu sunt folosite in cadrul siteului, etc); – Gazduire e-mail gratuit, torrent, torrent tracker, free download si/sau free upload (download ori upload gratuit), hub-uri peer 2 peer (DC++, etc); – audio/video streaming si/sau orice fel de real-time streaming cum ar fi radiourile sau televiziunile online, orice fel de jocuri online; – servere pentru jocuri;
Daca doriti sa folositi un cronjob pe site, timpul minim de rulare sa nu fie mai mic de 15 minute, acesta este valabil doar pentru acele scripturi care necesita acesta frecventa de rulare, scripturile care vor folosi abuziv functia cronjob vor fi dezactivate. Pentru cronjoburile care necesita mai multa resurse din partea serverului la rulare va recomandam sa le setati intre orele 2 AM – 6 AM.
Desigur. La TLH se realizeaza copii de backup zilnic. Clientii au toti obligatia, ca periodic sa-si realizeze propriile backup-uri si sa le salveze intr-un loc sigur. Pentru acest lucru puteti folosi functia backup din Cpanel.
Puteti face Backup din Cpanel la tot site-ul dvs. (site, email, baze de date). Procedura este urmatoarea : Pasul 1. Logati-va in Cpanel Pasul 2. In sectiunea “Files” click pe “Backup Wizard” Pasul 3. Click pe butonul “Backup” apoi pe butonul “Full Backup” Pasul 4. Lasati selectia “Home directory” si click pe butonul “Generate backup” Pasul 5. Salvati fisierul la dvs. in calculator.
Dupa ce plasati comanda la TLH, parola care se genereaza automat de programul nostru pentru Contul client poate fi schimbata de dvs. Pasul 1. Logati-va in Contul client Pasul 2. Din menu click pe “Detalii” Pasul 3. Click pe “Schimbare parola” Pasul 4. Introduceti parola existenta, si de 2 ori parola pe care o doriti. Pasul 5. Click “Salveaza”
Daca ati pierdut parola de la Contul client, o puteti recupera la urmatoarea adresa : http://www.tlh.ro/whmcs/passwordreminder.php?systpl=mytemplate&carttpl=mytemplate De asemenea, daca ati pierdut parola de logare la Cpanel, trebuie intai de toate sa recuperati parola de la Contul client. Din acest panou de administrare puteti reseta si parola de la Cpanel.
Upload-area site-ului se face folosind un client FTP. Filezilla este printre cele mai cunoscute si folosite aplicatii pentru FTP. In urmatorul clip va prezentam tot procesul de instalare, configurare al aplicatiei. Datele de conectare la FTP le-ati primit pe mail in momentul in care contul dvs. de gazduire web a fost activat. Site-ul se upload-eaza in “public_html” si trebuie neaparat sa aiba un index. (index.htm, index.html, index.php) https://www.youtube.com/watch?v=VROIq95utWs
Daca doriti sa schimbati parola de acces la Cpanel, si implicit la FTP o puteti face din 2 locatii. Direct din Cpanel sau din Contul client. Schimbarea parolei de Cpanel direct din panoul de control. Pasul 1. Logati-va in Cpanel. Pasul 2. Din sectiunea “Preferences” click pe “Change password” Schimbare parolei direct din Contul client Pasul 1. Logati-va in Contul client -> http://www.tlh.ro/whmcs/clientarea.php Pasul 2. Din menu selectati “Servicii” Pasul 3. Click pe “sagetica verde” din partea dreapta Pasul 4. Setati parola dorita si click pe “Updatare”
Accesare cPanel Scrieti in browser numele domeniul dvs. si ” /cpanel ” ex: www.exemplu.ro/cpanel. Introduceti userul si parola primite in mailul de activare. Logare in WebMail In browser introduceti www.exemplu.ro/webmail (inlocuiti exemplu.ro cu domeniul Dvs.)si apoi introduceti e-mailul (ex. office@exemplu.ro) si cu parola setata de dvs. Dati click pe “Read Mail Using SquirrelMail” si ati ajuns la casuta de email. Conturi FTP In cazul in care exista mai multi administratori pentru contul dumneavoastra, dar nu doriti ca toti sa aibe acces in cPanel, puteti sa creati pentru fiecare un nou cont de FTP prin alegerea optiunii: “ftp accounts”.
Conturile de gazduire web sunt activate imediat dupa plasarea comenzii. Dvs. aveti 10 zile la dispozitie pentru a efectua plata facturii proforma. Astfel, TLH va ofera o perioada de 10 zile pentru a putea testa serviciile oferite.
Addon domains in CPanel 1. Faceti click pe Addon Domains in CPanel 2. Introduceti denumirea domeniului ce urmeaza a fi addon 3. Adaugati calea unde va fi localizat domeniul addon (va recomandam sa stergeti public_html) 4. Alegeti o parola 5. Click pe Add Domain!
Subdomeniile Dvs sunt tratate de Google ca un site independent, de aceea este posibil ca acestea sa nu apara in Google daca nu primesc linkuri. stiri.dom.ro , video.dom.ro si dom.ro sunt pentru Google 3 site-uri diferite. Daca domeniul este indexat, va sfatuim sa porniti link-buildingul pentru subdomenii cu un link pe domeniul principal!
Domaniile addon sunt un mod util de a organiza mai multe domenii in jurul unui domeniu “root”. Astfel domeniu x.ro poata fi addon domaniului y.ro cu implicarile : y.x.ro este subdomeniul pe care domeniul y.ro este “parcat”. Folosind domeniile addon puteti gazdui mai multe domenii pe acelasi cont de hosting intr-o structura ftp ierarhica.
Un domeniu parcat ofera o a noua adresa pentru aceeasi resursa. De exemplu, daca alegeti sa parcati www.domeniu2.ro pe adresa www.domeniu.ro , unde deja aveti un website, acelasi website va putea fi accesat prin ambele adrese. Atentie : domeniile parcate dauneaza dpdv SEO daca sunt ambele indexate in Google.
Propagarea in DNS este un proces care poate dura intre 24 si 48 ore. Dupa ce contul dvs. de gazduire web este activat, iar dvs. ati schimbat NS-urile pentru domeniul dvs, acestea au nevoie de 24-48 de ore pentru a se “raspandi” in internet, pentru ca site-ul dvs. sa poate fi accesat din toate locatiile. Acelasi lucru este valabil si cand inregistrati nu nume nou de domeniu.
La TLH puteti inregistra domenii, avand la dispozitie un mare numar de extensii pentru acestea Lista completa o gasiti pe site-ul nostru la sectiunea “Domenii“.
Administrarea domeniilor .RO se face pe pagina celor de la RoTLD, http://www.rotld.ro. Completati cu numele domeniului, parola aferenta si introduceti codul de securitate. In cazul in care nu aveti parola de administrare apelati link-ul “Recuperare parola“. Noua parola, va fi trimisa la adresa de mail care ati furnizat-o in momentul cumpararii domeniului.
Pentru a bloca o adresa de e-mail de la care primiti mesaje nesolicitate este nevoie sa configurati optiunea “Email Filtering” din Cpanel -> Mail. Va recomandam sa verificati orice setare configurata in filtre, des intalnim cazuri de filtre setate gresit care blocheaza e-mailurile legitime.
Pentru a modifica spatiul alocat unei casute de e-mail trebuie sa urmati calea CPanel -> Mail – > Add/Remove Accounts . Ajuns in managerul “Add/Remove Accounts” veti avea optiunea “Change Quota”, Quota este dimensiunea in MB alocata fiecarui cont de mail, modificarea acestei optiuni va duce la modificarea spatiului pe server alocat contului de e-mail in cauza.
Modificarea parolei contului de e-mail se face din CPanel in sectiunea “Mail”. Selectati mai intai Add/Remove Accounts in managerul de e-mail. Pentru fiecare cont de e-mail veti avea optiunea “Change Password” , selectand aceasta optiune in dreptul contul de e-mail in cauza puteti seta o noua parola.
Functia de mail este activa pe toate serverele TLH. Expedierea de e-mail-uri folosind formulare php este posibila, daca formularul Dvs foloseste functia mail() Daca mailurile nu ajung la destinatie este posibil ca formularul/scriptul sa nu fie configurat corect. Mai multe detalii despre functia php mail() gasiti la php.net
Daca e-mail-urle dvs. trimise catre Yahoo sau Gmail ajung in SPAM sau in Bulk, sa rugam sa urmati instructiunile urmatoare: Pasul 1. Logati-va in cPanel Pasul 2. In sectiunea “Mail” click pe “Email Authentication” Pasul 3. La “DomainKeys” daca statusul este “Disabled” faceti click pe butonul “Enable” Pasul 4. La “SPF” asigurati-va ca este “Status: Enabled & Active (DNS Check Passed)” La DomainKeys si SPF ar trebui sa aveti ca status “Status: Enabled & Active (DNS Check Passed)” In mod normal, din acest moment mesajele dvs. trebuie sa ajunga in Inbox la Yahoo, Hotmail, Gmail, etc.
Numarul de mesaje email trimise pe ora sunt limitate la 500 mesaje/ora/domeniu astfel prevenind abuzurile si SPAM-ul si. De asemenea se previne si incarcarea prea mare a server-ului.de gazduire web.
Pentru plata serviciilor contractate de la TLH va punem la dispozitie 3 metode de plata : Transfer bancar – ordin de plata; Numerar la orice sucursala Alpha Bank; Card de credit prin E-payment. Plata prin trasfer bancar o puteti realiza cu OP sau prin Internet Banking. Aceasta metoda de plata este folosita cel mai frecvent de catre persoane juridice. Depunerea de numerar este a doua metoda de plata oferita de catre noi. Mergeti la orice sucursala Alpha Bank, si depuneti in contul IBAN specificat pe factura proforma, contravaloarea acesteia. Plata cu cardul este recomandata de catre noi ca fiind cea mai buna metoda de plata, in special pentru persoanele fizice. Tranzactia se efectueaza intr-un mediu extrem de bine protejat, pe site-ul E-payment. In momentul platii cu cardul, plata este confirmata in maxim 15 minute. Pentru plata prin banca, mentionati pe instrumentul de plata numarul facturii proforma pe care o achitati.
Termenul de plata al facturilor proforme este de 10 zile calendaristice. Daca pana in ziua 15, facturile nu sunt achitate, serviciile contractate vor fi suspendate automat. In cazul in care din anumite motive nu va incadrati in aceasta perioada, va recomandam sa ne contactati pentru a evita suspendarea serviciilor. Conturile de gazduire web (hosting) se activeaza in cel mai scurt timp de la plasarea comenzii. Activarea conturilor nu este conditionata de plata imediata a facturii proforma. Practic, la TLH va oferim 10 zile GRATUIT pentru a testa serviciile oferite. Domeniile, cele .RO sau internationale sunt active NUMAI dupa plata facturilor aferente.
Schimbarea permisiunilor pentru fisiere din filezilla este permisa. Pentru a efectua chmod (schimbare permisiuni) selectati fisierul, faceti clik dreapta si alegeti “file attributes” : Permisiuni recomandate : 644 pentru fisiere (php, html..etc) 755 pentru folder 777 pentru folderele speciale (cache, uploads, smarty cache)
In cazul in care, atunci cand va conectati pe FTP fisierul .htaccess nu este vizibil, acest lucru este din cauza clientului dvs. de FTP. Cei mai multi clienti de ftp au o optiune prin care sa afiseze fortat fisierele ascunse. Pentru Filezilla de exemplu aceasta optiune se gaseste la “Server > Force showing hidden files”. Aceasta actiune necesita Refresh la sesiunea FTP.
Pachetele de gazduire web pot fi la orice moment UPGRADE-ate din Contul Client. Oricand puteti trece la un pachet mai mare, suma platita in avans scazandu-se din pretul noului pachet. Ex: Daca dvs. ati ales un pachet de gazduire, pe 1 AN in valoare de 120 RON, iar peste 6 luni doriti un upgrade la un pachet mai mare, al carui cost anual este de 240 RON. Din acesti 240 RON se vor scadea 60 RON care reprezinta suma necheltuita din plata anterioara a pachetului de 120 RON.
Am un cunt suspendat si il voi plati astazi. Cum as putea sa il activez? Rezolvare : Buna ziua, Dupa ce avem confirmarea platii se va face activarea. In cazul in care vreti sa “grabiti” procesul, dupa ce faceti plata ne puteti trimite dovada de plata si il vom activa.
Problema client : Nu primesc unele emailuri desi am confirmarea verbala ca respectivele mesaje au fost trimise.Acest lucru mi se intampla de 2 zile. Astept un raspuns cat mai urgent de la dumneavoastra. Rezolvare : In legatura cu mailurile pentru contul dvs. sunt 2 “probleme” 1.Casauta dvs. de mail este plina SOLUTIE:mariti cota din cpanel 2.Mesajele pe care le trimiteti sunt prea mari (nu trebuie sa depaseasca 10 MB) SOLUTIE:trimiteti mesaje pana in 10 MB

Adaugă o recenzie

Suport
Preț
Fiabilitate
Viteză
Facilități

2.99 - 9.99 €

7.99 - 44.99 €

9.99 - 79.99 €

49.00 - 455.00 €

Suport Clienți

 • Pasaj Scarilor, Nr. 2, Bloc 18, Scara C, Ap. 1, Pitești-Argeș Cod poștal: 110362
 • 0212 074 711
 • 0348 815 234
 • L – V09:00 - 18:00
 • suport[at]tlh.ro - NON STOP