Prin accesarea acestui site web, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții de utilizare precum și toate legile și reglementările în vigoare. Utilizatorii (“vizitator”, “utilizator” sau “tu”) care nu sunt de acord cu acești termeni le este interzisă utilizarea sau accesarea acestui site.

Utilizarea site-ului

Nu este permis să utilizați site-ul în următoarele condiții:

 1. pentru a trimite sau posta conținut abuziv, amenințător, dăunător, vulgar sau obscen;
 2. în orice mod fraudulos, fals, înșelător sau orice alt mod care produce același efect;
 3. pentru a interfera în sens negativ cu alte persoane care folosesc siteul;
 4. pentru a trimite sau a posta orice materiale care conțin viruși, troieni, worms sau orice alte materiale de aceeași natură menite să afecteze calculatoarele utilizatorilor;
 5. pentru a rula scripturi automate care colectează date;
 6. pentru a accesa anumite zone restricționate ale siteului;
 7. pentru a trimite sau a posta materiale de publicitate (spam)
 8. în orice mod care constituie sau încurajează o infracțiune, care ar fi contrar legii sau care încalcă drepturile oricărei terțe părți;
 9. în orice mod care încalcă orice drept de autor sau altă proprietate intelectuală;

Drepturi de proprietate intelectuală

Toate drepturile de autor și orice alte drepturi de proprietate intelectuală din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea IdealHost sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept. Datele publicate (domeniu, companie, logo, imagini, etc) pentru fiecare serviciu de găzduire, aparțin în exclusivitate proprietarilor și nu avem nicio intenție de a încalca aceste drepturi de proprietate.

Aveți dreptul să parcurgeți acest site, să descărcați (doar în cache) sau să reproduceți porțiuni prin imprimare însă doar în scop personal, non-comercial și cu condiția să păstrați intacte toate drepturile de autor.

Nu este permis să:

 1. distribuiți materiale de pe acest site – cu excepția materialelor unde se permite această;
 2. faceți copie sau să duplicați materialele de pe site;
 3. modificați sau să încorporați nicio parte din acest site în orice alte lucrări, publicații sau site-uri;
 4. reproduceți nicio parte a acestui site pentru a fi vândută sau distribuită în schimbul unui câștig comercial;
 5. folosiți materialele de pe acest site în scop comercial;
 6. ștergeți copyrightul materialelor;

În cazul în care doriți să reproduceti orice conținut din site-ul nostru, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact. Permisiunea de a reproduce oricare din conținutul nostru este la discreția noastră.

Limitarea răspunderii

Conținutul acestui site este doar informativ și nu constituie o consiliere profesională. Este posibil că pe siteul nostru să găsiți greșeli tehnice, gramaticale sau de ortografie. Nu precizăm nicăieri că materialele afișate pe siteul nostru sunt 100% precise, complete sau actualizate la zi. Putem efectua modificări la materiale în orice moment fără o notificare. IdealHost nu este obligat să țină materialele actualizate.

Orice informație folosiți de pe acest site este pe răspunderea dumneavoastră, iar noi nu suntem responsabili. Este responsabilitatea dumneavoastră să va asigurați că produsele, serviciile sau informația afișată aici va îndeplinește cerințele.

Site-ul conține recenzii la companii de hosting postate de către utilizatorii site-ului. Opiniile exprimate în aceste recenzii sunt opiniile utilizatorilor și nu a noastră. Nu suntem responsabili pentru nicio eroare sau inexactitate conținută în aceste recenzii sau pentru nicio pierdere de orice fel suferită de dumneavoastră.

Nu suntem răspunzători pentru nicio pierdere sau daună, sau orice pierdere de profit, venituri, date sau de timp rezultată direct sau indirect din utilizarea site-ului.

Link-urile de pe site-ul nostru vă pot trimite în afară site-ului, iar IdealHost nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, acuratețea sau funcționarea acestor terțe website-uri. Link-urile sunt oferite cu bună credință și IdealHost nu poate fi considerat responsabil pentru nicio schimbare ulterioară în alte website-uri ale căror link-uri sunt oferite de noi. Includerea oricărei trimiteri către alte website-uri nu implică susținerea acestora de către IdealHost.

Site-ul poate conține elemente de publicitate sau sponsorizare. Agenția de publicitate sau sponsorii sunt responsabili pentru a se asigura că materialul furnizat de ei pentru a fi inclus pe site este în conformitate cu legile în vigoare și codurile de practică ale industriei.

Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru nicio daună produsă de viruși care ar putea să vă infecteze computerul sau dispozitive electronice în urmă accesării acestui site, sau descărcării oricărui tip de conținut digital de pe acest site.

Nu facem nicio promisiune că site-ul va satisface cerințele dumneavoastră. Nu putem garanta că site-ul va fi fără erori sau că accesul la acest site va fi neîntrerupt. În cazul în care apare o eroare pe site ar trebui să o raportați folosind formularul de contact și vom încerca să corectăm eroarea cât mai curând posibil. Accesul dumneavoastră la site poate fi limitat, ocazional, pentru a permite repararea, întreținerea sau introducerea unor noi facilități sau servicii. Vom încerca să restabilim site-ul cât mai curând posibil.

Termeni generali

 • IdealHost nu oferă servicii de găzduire;
 • Nu favorizăm sau defavorizăm intenționat niciun serviciu de hosting publicat în cadrul site-ului;

Avem dreptul de a modifica oricând și în orice mod oricare dintre prevederile din Termeni și Condiții, fără nicio notificare prealabilă și fără să fim obligați să îndeplinim vreo altă formalitate față de utilizatori. Orice modificare va fi considerată că fiind acceptată deplin și necondiționat de către oricare dintre utilizatori prin accesarea site-ului, iar neacceptarea oricărei modificări atrage obligația respectivului utilizator de a înceta de îndată accesarea site-ului.

În cazul în care încălcați acești termeni și condiții, IdealHost poate lua măsurile pe care le consideră adecvate, inclusiv suspendarea accesului la site, blocarea calculatoarelor care utilizează aceeași adresa IP cu cea pe care o folosiți dumneavoastră, contactarea furnizorului dumneavoastră de Internet pentru a solicita ca acesta să blocheze accesul dumneavoastră la site-ul nostru.

În cazul în care nu vom decide să exercităm sau să punem în aplicare orice drept pe care îl avem împotriva dumneavoastră la un anumit moment, acest lucru nu ne împiedică să ne exercităm acest drept mai târziu.

Recenzii

Este la discreția noastră să determinăm dacă recenziile postate de utilizatori se califică pentru a fi postate pe site.

 1. avem dreptul să respingem fără justificare o recenzie;
 2. avem dreptul să ștergem fără justificare o recenzie deja aprobată;

Prin adăugarea unei recenzii, utilizatorii promit că

 1. recenzia lor reprezintă opinia lor reală, independentă și nu este motivată de dorința de a deteriora sau de a spori reputația subiectului recenziei;
 2. recenzia lor nu a fost postată în schimbul unei sume de bani sau alte beneficii materiale din partea subiectului recenziei sau o unei terțe părți;
 3. recenzia lor este în întregime lucrarea originală a recenzorului și nu este copiată din orice altă sursă și de asemenea nu mai este postată în altă parte integral sau parțial;

Odată cu postarea de recenzii, comentarii și alte tipuri de conținut pe www.idealhost.ro, transmiteți drepturile de proprietate intelectuală, în mod exclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate și totodată cedați dreptul IdealHost de a folosi numele dumneavoastră în relație cu materialele postate. IdealHost are dreptul de a modifică, reproduce, transmite, adapta, publică, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare în masă, din orice țară.

Afiliere

Acest site folosește afilierea că modalitate de monetizare. Comisioanele noastre de afiliat înregistrate la comenzile făcute de vizitatori prin intermediul linkurilor de afiliere de pe site ne ajută să menținem acest site și nu au impact asupra prețului final al serviciului plătit de vizitator.